Rent a car fara garantie

Rent a car fara garantie

Ce ne facem daca avem nevoie de o masina si nu avem una la dispozitie? Inchiriem o masina, desigur; deja stim ca aceasta solutie a devenit populara. Dar ce facem daca avem nevoie de o masina, insa nu ne permitem garantia, care poate depasi o mie de euro? Apelam la Rent a car fara garantie.

In general, cand inchiriem o masina, suntem obligati sa lasam o garantie (care de regula costa de la o suta de euro la peste o mie de euro). Garantia se aplica si in situatia in care masina are asigurarea full CASCO, pentru situatii in care se produce un accident din vina soferului.

Avantaje Rent a car fara garantie

Aici la Auto Car Hire, am inteles dorinta clientilor. Asa ca am creat un produs nou, care combina serviciul de inchirieri de masini de cea mai inalta calitate cu conditiile de contractare cele mai simple. Cu Rent a car fara garantie, aveti optiunea de a nu lasa nicio garantie! Da, ati citit bine: nu percepem nicio garantie la inchiriere. In plus, pretul de inchiriere la zi include asigurarea de responsabilitate zero, care practic elimina responsabilitatea soferului pentru daune aduse autoturismului inchiriat, indiferent de conditiile unui eventual accident.

Va reamintim si alte avantaje de care va bucurati alegand Rent a car fara garantie. Flota noastra va ofera o gama larga de autoturisme noi (nu mai vechi de 2 ani de zile), de la clasa economica pana la minivan de 9 locuri, de la compact la clasa premium, alimentate cu benzina sau motorina. In functie de alegerile voastre, puteti alege clasa auto dorita online.

Procesul de rezervare online dureaza doar cateva minute, confirmarea este trimisa in cel mai scurt timp, iar echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebari. Nu uitati: acum exista Rent a car fara garantie special pentru dumneavoastra!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , . Bookmark the permalink.