Inchirieri auto Suceava fara garantie

suceava

In aceasta vara precautia si atentia sunt mai sporite decat anii trecuti, pe fondul pandemiei care nu a fost eradicata complet. Asta nu inseamna ca nu putem calatori sau organiza vacante si excursii. Din contra, acestea sunt incurajate atata timp cat ne protejam pe noi si pe cei din jurul nostru prin purtarea mastilor si spalarea mainilor cat mai des.

Si ca sa putem zbura cu gandul mai departe la vacante si concedii, la locuri frumoase de vizitat si petrecerea timpului cat mai fructuos, propunem sa trecem pe lista pitorescul oras Suceava si imprejurimile sale. Este locatia ideala daca doriti sa va bucurati de privelisti nemaipomenite si sa vizitati manastiri vechi si cetati medievale.

Daca doriti sa inchiriati o masina pentru a face un tur complet al obiectivelor turistice, puteti oricand apela la serviciile companiei Inchirieri auto Suceava fara garantie, care ofera masini noi spre inchiriere (anul fabricatiei 2019) fara garantie, cu preluare si predare in inima orasului Suceava sau chiar si la Aeroportul Suceava. Astfel, va veti putea bucura de vacanta dumneavoastra fara sa irositi timp cautand cea mai buna oferta pentru masina pe care v-o doriti, predarea si preluarea fiind non-stop si gratuita in timpul programului de lucru.

Aveti parte de numeroase avantaje precum lipsa garantiei, asistenta rutiera, asigurarea masinii pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope, protectie in cazul unui furt, precum si includerea in costul rezervarii a asigurarii RCA, Casco, TVA , taxei de cauciucuri si rovinietei.

Cu ajutorul Inchirieri auto Suceava fara garantie, puteti realiza ceea ce v-ati propus, parcurgand itinerariul absolut superb din Suceava si rememorand traseul istoriei care ne-a imbogatit cu numeroase locuri ce pastreaza si in ziua de azi simplitatea si farmecul vremurilor de altadata.

Cetatea de Scaun a Sucevei sta marturie istoriei, fiind o cetate medievala situata la marginea estica a Sucevei si facand parte din sistemul de fortificatii construit in Moldova la sfarsitul secolului al XIV-lea. Sistemul de fortificatii medieval cuprinde asezari fortificate in scop de aparare dublate de ziduri de piatra si valuri de pamant. Cetatea a fost fortificata de catre Stefan cel Mare in secolul al XV-lea, apoi distrusa de catre Dumitrascu Cantacuzino in secolul al XVII-lea, in prezent aflandu-se in ruine.

O alta atestare a istoriei este reprezentata de Muzeul Satului Bucovinean, care pune in valoare patrimoniul arhitectonic de factura populara din Tara de Sus. Muzeul s-a infiintat in anii ’70, insa a cunoscut dezvoltarea si extinderea majora in anii ’90, in prezent dispunand de peste 30 de obiective precum case traditionale din lemn, anexe gospodaresti, ateliere mestesugaresti si constructii comunitare.

Cu siguranta, Suceava este o locatie pe care nu o puteti rata in timpul vacantei dumneavoastra, fiind un loc presarat cu istorie si farmec si merita descoperit alaturi de cei dragi, numai cu Inchirieri auto Suceava fara garantie.

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.