Inchirieri Masini Fara Garantie in Romania

inchirieri-masini-fara-garantie

Firma noastra lanseaza produsul Inchirieri Masini Fara Garantie in Romania la cele mai competitive preturi. Acesta optiune se face doar pe baza unui card de credit insa, va ofera libertatea de a inchiria o masina fara a lasa garantia pentru ea. Mai mult decat atat, exista avantajul de a avea o asigurare inclusa (care e denumita Asigurare responsabilitate Zero).

Aceasta asigurare aduce dupa sine urmatoarele avantaje:
– Elimina responsabilitatea clientului in caz de accident si / sau furt, si atrage neblocarea garantiei mentionate anterior pe cardul de credit.
– Nu acopera daunele / furtul pentru elementele de interior si cele de sub autoturism.
– Acopera si anvelopele / parbriz / luneta / geamuri
– Nu este valabila pentru inchirierile ce prespun trecerea frontierei
– Nu exclude de la plata daunelor daca nu au fost respectate conditiile si termenii de inchiriere / asigurare impuse de contractul de inchiriere.

Pentru a vedea flota de masini de inchiriere puteti sa o vizualizati link-ul:

https://www.inchirierimasinifaragarantie.ro/flota-masini/

Dupa cum veti observa, va punem la dispozitie o gama foarte larga de autoturisme noi, flota noastra fiind reinnoita anual. Puteti gasi practic orice tip de autoturism, de la clasa economica la Premium, masini de 5 locuri, dar si de 7 sau 9 locuri, alimentate cu benzina sau motorina.

Cum inchiriem o masina? Simplu! In primul rand, intram online, pe pagina de rezervare. In doua minute, am completat cererea de inchiriere cu detalii despre inchiriere (titular, clasa auto, datele si orele inchirierii). Vom primi confirmarea pe email, in cel mai scurt timp. Gata! In ziua stabilita, vom ridica masina avand un card de credit si actele valide solicitate.

Optiunea de a inchiria o masina ne face viata mult mai usoara ori de cate ori avem nevoie sa ne deplasam oriunde in tara si nu avem mijlocul nostru de transport la dispozitie. Iar faptul ca nu trebuie sa depuneti nicio garantie scade considerabil suma de care trebuie sa dispuneti pentru a putea rezerva un autoturism.

Va asteptam la noi pentru a va oferi cele mai bune servicii de Inchirieri Masini Fara Garantie in Romania!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged . Bookmark the permalink.