Inchirieri auto Vaslui fara garantie

vaslui

Cu totii ne dorim sa mai evadam din cand in cand si sa fugim in intreaga Romanie, sa ne bucuram de peisaje nemaivazute si sa descoperim noi locuri care sa ne incante sufletul.

Itinerariul de azi incepe cu orasul Vaslui, oras ce adaposteste multe obiective turistice ce merita vizitate si parcuri populate cu arbori si arbusti cum nu se mai intalnesc in aceasta zona a tarii, perfecte pentru relaxare si incarcare cu energia pamantului.

Vacante reusite putem avea oricand atunci cand ne alegem masina care sa ne duca si sa ne conduca pe drumuri infinite, alaturi de Inchirieri auto Vaslui fara garantie, care ofera masini noi spre inchiriere (anul fabricatiei 2019) fara garantie, cu preluare si predare in inima orasului Vaslui, acestea fiind non-stop si gratuite in timpul programului de lucru.

Aveti parte de numeroase avantaje precum lipsa garantiei, asistenta rutiera, asigurarea masinii pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope, protectie in cazul unui furt, precum si includerea in costul rezervarii a asigurarii RCA, Casco, TVA, taxei de cauciucuri si rovinietei.

Daca totul este rezolvat in ceea ce priveste partea tehnica, practic aventura poate incepe, asa ca inarmati-va cu entuziasm, multe zambete si voie buna.

Iubitorii de arhitectura pot admira Casa Mavrocordat, monument arhitectural national din orasul Vaslui. Cladirea poarta numele lui Constantin Mavrocordat, unul din urmasii domnitorului cu acelasi nume si a fost ridicata la sfarsitul secolului al XIX-lea, fiind inca de la inceput proprietatea familiei Mavrocordat. Casa Mavrocordat a ramas in posesia familiei Mavrocordat pana in anul 1934, cand a fost cumparata de Ministerul Apararii Nationale, in anul 1956 devenind Palatul Copiilor.

In cadrul arhitecturii civile urbane vasluiene, o importanta aparte o are Casa Chica, care prezerva aerul timpurilor placute de odinioara si care ofera o nota aparte de prezenta istorica in aceasta perioada moderna. Casa Ghica a fost construita inainte de 1818 de catre logofatul Constantin Ghica si de catre fiica sa, Elena Subin. Din nefericire, un incendiu a distrus casa familiei Ghica. Casa a fost refacuta de catre Constantin Matei Ghica, iar după moartea sa, casa revenind Elenei Subin, aceasta a realizat demersurile necesare pentru a definitiva refacerea constructiei in anul 1883.

Bucurati-va intodeauna de cele mai frumoase experiente alaturi de Inchirieri auto Vaslui fara garantie!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.