Inchirieri auto Radauti fara garantie

radauti

Bine ati venit in Radauti, locul ideal unde va puteti petrece vacante incredibile, de neuitat, alaturi de cei dragi!

Vara este lunga, iar vacanta deja a inceput. Chiar si in vacante sau plimbari, nu uitati sa utilizati mastile de protectie si sa va spalati mainile cat mai des, pentru sanatatea voastra si a celor din jur.

Cu siguranta va puteti baza pe Inchirieri auto Radauti fara garantie daca va doriti o masina de inchiriat rapid si foarte simplu! Puteti inchiria oricand o masina, predarea si preluarea fiind non-stop si gratuita in timpul programului de lucru. Cea mai simpla si rapida metoda de a inchiria o masina este la indemana oricui, asigurarea RCA, Casco, TVA, taxa de cauciucuri si rovinieta fiind incluse in costul rezervarii. Ca bonus, plata nu se percepe in avans si sunt acceptate toate modalitatile de plata.

Aveti parte de numeroase avantaje precum lipsa garantiei, asistenta rutiera, asigurarea masinii pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope, protectie in cazul unui furt, precum si includerea in costul rezervarii a asigurarii RCA, Casco, TVA , taxei de cauciucuri si rovinietei.

Asadar, sunteti pregatiti de plecare, echipati cu tot ce trebuie pentru a incepe o noua aventura, in care puteti explora numeroase locuri noi si incantatoare!

Atelierul de ceramica Colibaba este un vechi atelier din Radauti ce dateaza din anul 1875 in care se produce ceramica in stilul zonei (Radauti, Kuty si Marginea), dar se incearca si o tratare moderna a unor vechi motive preistorice. Gospodaria – atelier a olarului Constantin Colibaba a fost inclusa in Lista monumentelor istorice din judetul Suceava, elaborata in anul 2004.

Herghelia Radauti este una dintre cele doua herghelii din judetul Suceava unde sunt crescuti cai de rasa, cealalta fiind Herghelia Lucina. In anul 1789, in primii ani de dupa ocuparea Bucovinei de catre Imperiul Habsburgic, a fost infiintata o herghelie de cai de rasa in satul Vascauti, cu scopul asigurarii armatei cu un numar mai mare de cai de o calitate mai buna. Herghelia a fost mutată la 1 mai 1792 in orasul Radauti, fiind amplasata langa Manastirea Bogdana. In prezent, Herghelia de la Radauti se intinde pe o suprafata de 610 ha si dispune de 294 de cai si 128 de alte categorii (tineret, sport, agrement).

Petreceti cele mai frumoase momente cu familia si prietenii, numai alaturi de Inchirieri auto Radauti fara garantie!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.