Inchirieri auto Piatra-Neamt fara garantie

piatra neamt

Sa trecem in aceasta vara pe lista obiectivelor turistice frumosul oras Piatra-Neamt, un loc incarcat cu istorie, multe povesti si privelisti ce merita savurate.

Vacanta asteapta cuminte cu multe suprize si drumuri nesfarsite presarate cu bucurie si zambete largi. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam sa luam toate masurile de precautie si protectie necesare, si anume purtarea mastilor si spalarea mainilor cat mai des.

Si cum toate drumurile duc spre destinatia noastra, Piatra-Neamt, compania Inchirieri auto Piatra-Neamt fara garantie va pune la dispozitie o gama larga de masini de inchiriat din care puteti alege simplu si rapid, masina preferata, predarea si preluarea fiind non-stop si gratuita in timpul programului de lucru.

De ce sa alegeti Inchirieri auto Piatra-Neamt fara garantie? Asigurarea RCA, Casco, TVA-ul, taxa de cauciucuri si rovinieta sunt incluse in costul rezervarii, nu se percepe plata in avans, si pe deasupra, sunt acceptate toate modalitatile de plata.
Avantajele sunt multiple, iar unul din acestea este ca nu se percepe garantie, clientul beneficiaza de asistenta rutiera, iar masina este asigurata pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope si are de asemenea si protectie in cazul unui furt.
Ce poate fi mai bine de atat? Poate faptul ca masinile sunt noi (anul fabricatiei fiind 2019) si asteapta sa va conduca in cele mai frumoase locuri, aproape sau departe, pe timp de zi sau de noapte.

O locatie foarte interesanta pentru iubitorii de arta si istorie este Muzeul de Arta Eneolitica Cucuteni. Acesta a fost inaugurat pe data de 24 iunie 2005, de Ziua municipiului Piatra-Neamt, in preajma aniversarii a 120 de ani de la descoperirea statiunii eponime a culturii Cucuteni. Cultura Cucuteni reprezinta cea mai importanta civilizatie a „Europei vechi” si este ultima cultura cu ceramica pictata din Europa. Expozitia muzeului cuprinde aproximativ 300 de piese structurate pe 2 nivele si trei sali.

Tot in aceasta nota culturala, va indemnam sa vizitati si Muzeul de Arta din Piatra Neamț. Acesta a fost fondat în 1980 cu statutul de Muzeu de Arta, avand la bază colectia deschisa în 1960. Expozitia muzeului cuprinde opere ale artistilor romani care au fost legati de zona Neamt si prezinta o imagine completa asupra evolutiei artelor vizuale de la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX.

Bucurati-va de trasee magnifice si destinatii pline de farmec, intotdeauna bazandu-va pe Inchirieri auto Piatra-Neamt fara garantie!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.