Inchirieri auto Focsani fara garantie

focul viu

Vara ne cheama in vacanta, iar noi doar spunem pe locuri, fiti gata…start!

Start distractiei, aventurilor, relaxarii si a petrecerii timpului frumos, alaturi de familie si prieteni. Cu toate acestea, este imperativ sa mentionam importanta purtarii mastilor de protectie si a spalarii mainilor cat mai des, pentru siguranta noastra si a celor din jurul nostru.

Astazi ne face cu ochiul orasul Focsani, unde natura domneste, iar istoria, traditia, precum si fenomenele rare ce au loc in acest loc, nu pot fi trecute cu vederea. Cu siguranta veti fi cuceriti de bogatiile si de frumusetea bruta si pura a Vrancei, unde timpul se opreste in loc pentru a ne permite sa traim momente cu adevarat unice.

Va invitam sa admirati Rezervatia Naturala Focul Viu. Aceasta este un obiectiv turistic renumit datorita emanatiilor de gaze naturale care se aprind din cand in cand de la soare. „Focurile vii” se intind pe o suprafata de aproximativ 400 de metri patrati, pe versantul drept al vaii Milcovului. In apropierea Focului Viu de la Andreiașu de Jos se afla si trei lacuri: Mocearu, Meledic si Limpede, dar si cateva pesteri.

Alta locatie extrem de spectaculoasa il reprezinta Lacul din Rezervatia Naturala Cheile Narujei, lacul cu apa limpede in care nu traieste niciun peste, dar din care ies plante minune cu puteri tamaduitoare. Lacul Negru este un colt de rai în Muntii Vrancei a carui salbaticie si frumusete a ramas neatinsa de mana omului pentru ca accesul in zona este dificil, iar drumurile sunt usor parcticabile doar o scurta perioada din an.

Cu siguranta sunteti nerabdatori sa descoperiti aceste locuri minunate, iar Inchirieri auto Focsani fara garantie va vine in ajutor, punandu-va la dispozitie o gama larga de masini noi foarte simplu si rapid de inchiriat.
Niciodata nu a fost mai simplu sa inchiriezi o masina, unde asigurarea RCA, Casco, TVA-ul, taxa de cauciucuri si rovinieta sunt incluse in costul rezervarii. In plus, nu se percepe plata in avans si sunt acceptate toate modalitatile de plata.
Avantajele sunt multiple, iar unul din acestea este ca nu se percepe garantie, clientul beneficiaza de asistenta rutiera, iar masina este asigurata pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope si are de asemenea si protectie in cazul unui furt. Preluarea si predarea masinii este facilitata de rezervarea telefonica si se face repede cat ai zice “Focsani”.

Nu ratati cele mai frumoase momente si memorabile aventuri alaturi de cei dragi, numai cu Inchirieri auto Focsani fara garantie!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.