Inchirieri auto Bucuresti fara garantie

bucuresti

Vara aceasta aduce cu ea promisiunea unui nou inceput dupa aceasta perioada restrictiva in care iesitul din casa a fost foarte limitat. Acum, cu siguranta ne putem bucura de plimbari, dar cu precautie desigur, prin folosirea mastilor de protectie si spalarea mainilor cat mai des, pentru ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi.

Daca locuiti in Bucuresti si nu numai, si sunteti dornici de plimbari si aventuri, va puteti baza oricand pe Inchirieri auto Bucuresti fara garantie, care va pune la dispozitie cele mai noi si bine echipate masini cu care puteti calatori sau puteti evada din spatiul urban.

Puteti inchiria oricand o masina in Bucuresti sau la Aeroportul Otopeni, pentru cei ce calatoresc cu avionul, predarea si preluarea fiind non-stop si gratuita in timpul programului de lucru. Cea mai simpla si rapida metoda de a inchiria o masina este la indemana oricui, asigurarea RCA, Casco, TVA-ul, taxa de cauciucuri si rovinieta fiind incluse in costul rezervarii. Ca bonus, plata nu se percepe in avans si sunt acceptate toate modalitatile de plata.

Aveti parte de numeroase avantaje precum lipsa garantiei, asistenta rutiera, asigurarea masinii pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope, protectie in cazul unui furt, precum si includerea in costul rezervarii a asigurarii RCA, Casco, TVA , taxei de cauciucuri si rovinietei.

Cu siguranta, pofta de a merge intr-o mini vacanta sau plimbare este mai mare. Dar daca totusi preferati compania frumosului Bucuresti, nu puteti rezista unei plimbari in popularul parc Herastrau, cladit pe malul lacului cu acelasi nume, in anul 1936. Acesta nu este doar cel mai mare parc din capitala tarii noastre ci si cel mai mare parc situat in interiorul unui oras din Europa. Va puteti petrece timpul plimbandu-va cu vaporasul, hidrobicicleta sau barca si puteti admira de asemenea frumusetea Gradinii Japoneze.

Activitatile pe care le puteti intreprinde sunt diverse, iar vreme minunata puteti petrece oricand alaturi de cei dragi numai cu Inchirieri auto Bucuresti fara garantie!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.