Inchirieri auto Botosani fara garantie

casa memoriala

In aceasta vara, va invitam sa va bucurati de momente frumoase intr-un oras incarcat de istorie si basm, precum este Botosani.
Va puteti planifica o vacanta pe aceste meleaguri, pe care cu siguranta o veti savura pe deplin. Insa nu trebuie sa uitam sa fim precauti, sa utilizam mastile de protectie si sa ne spalam mainile cat mai des, pentru a avea grija de noi si de cei din jurul nostru.

Prima oprire este la Casa Memoriala Nicolae Iorga. Aceasta mentine nostalgia vremurilor de demult, casa ce poate fi admirata si vizitata de curiosi si trecatori. Familia Iorga a locuit în aceasta casa timp de cativa ani, in calitate de chiriasi, fiind singura casa pastrata din secolul XIX, pentru ca aici a locuit marele istoric Nicolae Iorga. Cladirea a fost restaurata in anul 1965, fiind aflata in ruina si trecuta in patrimoniul istoric national.

Casa memoriala George Enescu- Liveni reprezinta alta locatie culturala in itinerariul botosenesc, presarata cu note muzicale din fantasticele compozitii ale maestrului George Enescu. In casa memoriala se pot vedea expuse obiecte personale din copilaria lui Enescu, precum o vioara de jucarie, un Mos Craciun sau alte obiecte, impreuna cu fotografii si obiecte ale parintilor acestuia.

Daca doriti sa inchiriati o masina in timpul vacantei dumneavoastra, Inchirieri auto Botosani fara garantie va pune la dispozitie o gama larga de masini de inchiriat din care puteti alege simplu si rapid, masina preferata, predarea si preluarea fiind non-stop si gratuita in timpul programului de lucru.
De ce sa alegeti Inchirieri auto Botosani fara garantie? Asigurarea RCA, Casco, TVA-ul, taxa de cauciucuri si rovinieta sunt incluse in costul rezervarii, nu se percepe plata in avans, si pe deasupra, sunt acceptate toate modalitatile de plata.
Avantajele sunt multiple, iar unul din acestea este ca nu se percepe garantie, clientul beneficiaza de asistenta rutiera, iar masina este asigurata pentru caroserie/plafon/oglinzi, parbriz/anvelope si are de asemenea si protectie in cazul unui furt.

Pentru locuri magice de care sa va bucurati oricand, Inchirieri auto Botosani fara garantie este mereu alaturi de dumneavoastra!

This entry was posted in Inchirieri Masini and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.